Sunnuntaina oltiin taas Askolan maisemissa hakutreeneissä. Sakella oli eka ukko valmiina vasemmassa etunurkassa. Sinne hyvä suora pisto ja suorapalkkaus nameilla ja tennispallolla. Maalimies heitteli palloa Sakelle, kunnes kytkin koiran ja pallo heitettiin mukana tulleelle toiselle maalimiehelle, joka kipaisi palloineen vastakkaiseen etukulmaan. Palasin koiran kanssa keskilinjalle ja lähetin siis oikeaan etukulmaan. Sieltä Sakke haki ukolta irtorullan ja näytöltä sai namipalkan. Sitten jatkettiin aluetta tyhjillä pistoilla. Otin muutaman ylityksen vauhdissa ja muilla pysäytin, juotin ja katsoin sopivan lähetyskohdan. Pistot olivat hyviä ja koira upposi syvälle alueelle. Viimeinen ukko oli valmiina vasemmassa takakakulmassa ehkä noin kuudessakymmenessä metrissä. Sieltä hyvä löytö, ilmaisu irtorullalla ja näytöltä namit ja lopuksi tennispallo. Oikein hyvin sujunnut treeni.

Manne-Mahottomalla eka ukko valmiina oikeassa etukulmassa. Lähetys oli hyvä ja koira aloitti heti löydettyään ilmaisun. Sai palkan hyvästä haukkusarjasta. Manne on ajoittain tunkeillut namikipolle, kun on syötetty yksitellen. Niinpä nyt annettiinkin koko namipurkki nenän alle. Tulin paikalle ja keskilinjalle palattaessa jäi maalimies pitämään koiraa kiinni. Kutsuin koiran keskilinjalta ja palkkasin luoksetulosta. Seuraavan ukon lähtö näytettiin, sitten käänsin koiran pois. Seuraava maalimies istui kuusenjuurella oksien alla vasemmassa etukulmassa. Pisto oli hyvä ja löydettyään Manne kävi ensin pussaamassa ennenkuin aloitti ilmaisun. Palkattiin taas namilla hyvästä sarjasta. Palattiin yhdessä keskilinjalle ja otin koiran kiinni. Seuraava ukko olikin valmiina umpparissa vain noin 10-20 metrin päässä keskilinjasta tiheässä pöheikössä. Lähetin koiran ja löydettyään umpparin, pienen epäröinnin jälkeen aloitti ilmaisun. Neljästä, viidestä haukusta maalimies avasi oven ja palkkasi nameilla. Viimeinen maalimies oli haamuna vasemmalla puolella ja koiran saadessa näköhavainnon, ukko piiloutui. Lähetin koiran ja sieltähän ukko löytyi ja hyvästä ilmaisusta taas palkattiin. Lopuksi leikittiin pallolla.

946497.jpg Manne ilmaisee

946500.jpg Käsi purkin päällä, koira ilmaisee, hyvästä sarjasta maalimies kehuu, nostaa  kannen pois ja Manne pääsee nameille.