Kevätflunssan takia ei olla treenattu Saken kanssa muuta kuin yksi peltojälki.  Laitoin nameja harvakseltaan ja se on varmasti parempi systeemi. Jälki oli lyhyt, suora, puolituntia vanha ja verilettupalkat jäljen päässä. Sujui hyvin, pitäisi vaan tehdä useammin.

Maanantaina sitten saapui Saken pikkuveli, Särkivaaran Tosi Mahoton eli Manne. Hieno, reipas pentu asettui heti taloksi ja valloitti kaikkien sydämet. Yöt on nukuttu hyvin ja ulkona käyty asioilla aina kun on ehditty. Sakke vielä vähän väistelee ja murisee omaisuudestaan, mutta muuten käyttäytyy oikein nätisti pentua kohtaan. Manne on ollut tallilla ja työpaikalla mukana, autoajeluita päivittäin siis riittää.

528233.jpg

Keskiviikkona Sakke ja Sanna treenasivat agilityä Ristinummen ulkokentällä. Myös Manne oli matkassa. Laskin sen juoksentelemaan agilitykentälle. Pennulla on hyvä nenä, Manne The Nose kävi tutkimassa tarkkaan esteiden kontaktit, joissa ollut namipalkkoja. Kiipesi myös puomille, josta ehdin sen pelastamaan. Mahottoman hieno ja rohkea pentu, KIIITOS Tytti :o)