Maanantaina käytiin Saken kanssa vähän valjakkohiihtämässä pellolla.

Tiistaina sitten aloitettiin hakutreenit! Otin Sakelle kuusi maalimiestä suorapalkkauksella. Etukulmat ensin valmiina ja sitten molemmat maalimiehet siirtyivät aluetta eteenpäin seuraaviin piiloihin. Lähetykset pari kertaa suoralla ylityksellä, pari kertaa käden kautta makupalalla. Yksi lähetys epäonnistui, niin että koira jäi epätietoisena seisomaan parin metrin etenemisen jälkeen ja yksi tyhjä pistokin saatiin mukaan. Muuten sujui oikein hyvin ja Sakella oli kivaa, saihan se verilettuja ihan vaan juoksentelemisesta!

Tokoa treenattiin parkkihallissa. Viimeksi tassut tulivat niin likaisiksi, että nyt laitoin Sakelle tossut. Ne todennäköisesti häiritsivät koiraa, koska mikään ei kunnolla onnistunut (hyvä syy vaiko tekosyy?). Ainoastaan ruutuun meno oli täydellinen suoritus! Se tehtiin kisamaisesti, ensin merkille ja siitä ruutuun ilman apuja ja palkkaa. Sakke meni vauhdilla ja pysähtyi seis-käskyllä keskelle ruutua. Seuraaminen oli yhtä sähellystä. Kaukokäskyissä liikkui vähän ja teki pari väärää asentoa. Luoksetulon pysäytys oli hidas. Pitäs varmaan vähän harjoitella...

 Torstai-iltana käytiin taas hiihtämässä Terholassa. Menin yhdeksän jälkeen ja meillä oli taas valaistu latu aivan omassa käytössä. Ketään muuta ei hiihtämässä näkynyt, ei valjakoita eikä muitakaan. Latu oli oikein hyvässä kunnossa, vaikka olikin suojakeli. Sakke oli tapansa mukaan vauhdikas. Onneksi kuuntelee hiljentämiskäskyjä. Jäisellä ladulla vauhti kasvoi välillä hurjaksi, mutta hauskaahan se oli, kun ohjaaja pysyi pystyssä!