Voi, voi! Meidän treeneihin tuli sitten tauko. Perjantai-iltana kun oltiin lenkkeilemässä, Sakke pysähtyi polulla mun eteen nuolemaan tassuaan. Luulin siihen tarttuneen lunta, enkä aluksi välittänyt asiasta. Mutta kun tätä pysähtelyä ja nuolemista jatkui, tutkin tassua. Polkuanturaan oli tullut iso, verta valuva haava. No, lenkkiä oli pakko jatkaa, eihän voitu polullekaan jäädä. Verta valui aika runsaasti, mutta koira ei ontunut.

Yritin soittaa Järvenpään ja Keravan eläinlääkäreille, mutta mihinkään ei enää siihen aikaan päässyt. Beritin uudelle koiranensiapulaukulle oli hyvää käyttöä. Sitten sain päivystävän eläinlääkärin kiinni ja hän lupasi ottaa meidät vastaan Hyrylässä parin tunnin päästä.

Sakke sai neljä tikkiä tassuunsa ja särkylääkkeitä sekä antibiottikuurin. Kotona oltiin untenmailla olevan Sakke-raukan kanssa puolilta öin. 344305.jpg Rauhallisia hihnalenkkejä viikon verran ja tassusiteen vaihtoa sekä haavan suihkutusta päivittäin. Aussie Uutisissa nro 3 on muuten oikein pätevät ohjeet tassusiteen tekoon. Taitavasti haava tuli ommeltua,  344308.jpg  jos ei vaan tulehdu, niin eiköhän me kohta päästä taas treenaamaan.

Lauantaina meillä olisi ollut Halkiassa hakutreenit ja illalla agilityä Keravalla. Tylsää olla sairiksella, haukottelee Sakke!  344307.jpg 

Oikein helppo potilas Sakke on ollut. Ei ole sidettä repinyt ja antaa hyvin hoitaa, kuten näkyy: 344306.jpg Ostin XXL-kokoiset tossut, jotka laitan tassusiteen päälle, kun mennään ulos. Ne vähän häiritsevät liikkumista ja ovat kovin liukkaat, mutta eihöhän tämä tästä.