Lauantaina Sanna ja Sakke agilitytreeneissä. Sakke kävi myös jäisessä ojassa uiskentelemassa. Tehokasta jäähdytystä ja turkkikin peseytyi maneesin hiekoista.

Tiistaina hakuiltiin taas Jokelassa. Lähetin ensin Saken alueen oikeaan etukulmaan, joka oli tyhjä. Sieltä hieno, lentävä ylitys toiseen etukulmaan, jossa maalimies takarajalla maakuopassa. Ilmaisu irtorullalla ja palkkaus heti koiran tullessa näytölle. Ohjaaja puuskutti jossain perässä. Sitten mentiikin aluetta eteenpäin tyhjiä pistoja tehden. Ylitykset joko suoraan tai pysäyttäen. Namilla varmistan, että tulee suorissa ylityksissäkin ohjaajan käden kautta. Pistoille upposi hyvin, suoraan ja syvälle alueen takarajalle. Jäi vain vähän liian pitkälle etsimään, joten sain huudella takaisin, jottei edennyt liian paljon aluetta. Viimeinen ukko oli aivan alueen takanurkassa olevassa umpipiilossa. Ilmaisu kiintorullalla ja näytölle kuten kisoissa. Otin koiran sivulle, maalimies tuli piilosta, vapautin koiran, joka sitten palkattiin. Harjoitus oli onnistunut. Ilmaisut toimivat hyvin, oli tarkastanut umpipiilonkin kunnolla muutamaan kertaan ympäri kiertäen, ennen kuin otti kiintorullan. Hyviä lähetyksiä ja ylityksiäkin tuli, mutta viimeiselle ukolle aikoi omatoimisesti kauempaa ylittää keskilinjan hajun saatuaan. Sain kuitenkin kutsuttua ja otettua hallitun lähetyksen. Eli ainoa ongelma tällä kertaa oli liian laajat pistot.

Hakutreenin jälkeen päästiin taas ihastelemaan Sintin kaksiviikkoisia vauvoja. Ihania ovat silmät avautuneina ja liikkeiden ollessa jo hallitumpia.

451194.jpg