Särkivaaran showtähdet Madde ja Manne-mannekiini 858813.jpg Sisarukset ruusukkeineen

Mannen kanssa käytiin jenkkituomarin arvioitavana 25.8. Espoossa. Tuloksena seitsemästä urospennusta neljäs sija ja ruusuke. Tässä tuomarin arvostelu:

Nice head. Beautiful color. Nice bone. Nice topline. Little frisby in front and close in rear when moves.

Saken kanssa ollaan harjoiteltu tokoilua, hakuilun ja uimisen ohella. Jokelassa oltiin kokeessa 23.8., jolloin tulos ruudun ja ohjatun nollilla oli pohjanoteeraus pisteiden osalta 181 (mukaan en lue keskeyttämääni koetta). Kuitenkin olin koiraan suhteellisen tyytyväinen: on se ollut huonompikin ;o) Nyt kyllä piippasi, mutta rauhoittui kuitenkin välillä. Ruutuun meni väärälle paikalle, kohtaan jossa olin käynyt aikaisemmin harjoittelemassa. Jouduin käskyttämään liikaa saadakseni oikealle paikalle ja sivulletuloonkin annoin kaksi käskyä. Liike meni siis nollille, mutta tuli kuitenkin tehtyä. Sama ohjatussa: lähti merkiltä kohti ruutua, pysähtyi käskystä, lähti uudestaan ruutua kohti, pysähtyi käskystä, nouti oikean kapulan ja loppu ok. Kaukokäskyissä etenee: väärä tekniikka ja jouduin antamaan yhden ylimääräisen käskyn.

Maanantain kokeessa saatiinkin sitten täydet kympit noista torstain nollaliikkeistä :o) Metallinoudosta tuli myös kymppi (torstaina ysi), samoin kuin paikalla makaamisesta (torstaina kasi, kun piippasi). Kaukkareissa ei lisäkäskyjä tarvittu, mutta jatkui sama eteneminen, nyt seiska (torstaina viitonen). Tunnarissa Sakke vaikutti varmalta, mutta onnistui pudottamaan kapulaa, siitä seiska (torstaina kasi). Luoksetulon pysäytykset saisivat olla nopeammat, niistä seiskapuoli (torstaina seiska). Seuraaminen molempina päivinä kahdeksan. Paikalla istuminen yhdeksän ja torstaina pyörtynyt ysi, kun piippasi. Maanantain kokeessa vieressä ollut koira piti senverran kovaa ääntä, että ehkä Saken piippi ei kuulunut tai sitten se oli oikeasti hiljaa, sitä toivon. Siispä saatiin se eka EVL:n ykköstulos pistein 271 :o)