Tiistaina päästiin harjoittelemaan tokoa parkkihalliin. Pitkä tauko näkyi epävarmuutena ja "pätkivänä" kontaktina. Periaatteessa liikkeet kyllä sujuivat, mutta esimerkiksi ruutuun menossa Sakke jäi ensin ulkopuolelle ja toisella käskyllä löysi vasta oikean paikan. Palkkana käytin lähinnä lelua. Heittelin sitä ja myös taisteltiin siitä. Tätä emme ole tehneet aikoihin, sillä yritin ratkaista vinkumis- ym. ongelmia rauhallisemmalla palkkaamisella, siis nameilla. Koska ne eivät tehonneet, vaan tilanne lähinnä huononi, palattiin takaisin Sakelle mieluisimpaan palkkaamiseen. ABC:n tehokkailla koulutusteorian pohdinnoilla, päädyttiin tähän ratkaisuun. Uskon meidän olevan oikeilla jäljillä, koska ihanan palkan odotus saa Saken tekemään töitä hiljaa ja intensiivisesti... ainakin pätkittäin.

Hiihtäminen jäi muiden kiireiden takia,  mutta perjantai-iltana päästiin Jokelaan treenaamaan paikallamakuuta. Vinkumista kuului, mutta koira tuli suoraan autosta hommiin. Hermoilua ei mielestäni käytöksestä näkynyt, mutta ehkä tilanteen väistämistä muualle katsomisena. Sakke oli jonon reunimmainen ja se ei vahingossakaan katsonut viereistä koiraa, vaan ihan toiseen suuntaan. Hmmm... ehkä ekasta treenistä ei kannata tehdä liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä.

Lauantaina Sakke ja Sanna agilitytreeneissä ja sunnuntaina oltiin Halkiankoulun perinteisessä talviriehassa pulkanvetohommissa. Houkuttelin apuvoimia paikalle, kun koiria piti tulla vain muutama. Loppujen lopuksi vetämässä oli peräti seitsemän koiraa ja vedettäviä lapsia vain 64, joten kenellekään ei varmasti homma käynyt liian rankaksi. Kuitenkin suurkiitos Önskalle ja Bamelalle apuuntulosta!

Sintin pentusia käytiin katsomassa tullen mennen. Aika söpöjä ovatkin :o)

431536.jpg