Torstaina käytiin  Keravalla Elsa-labbiksen kanssa yhteisessä tokotreenissä. Paikallaistumisessa Sakke kävi makaamaan! Koira oli taas parin viikon tauon jälkeen turhan kuuma ja lähellä treenaava ryhmä häiritsi keskittymistä ohjatussa noudossa. Luoksetulon pysäytykset eivät myöskään olleet kohdallaan. Lisäksi otettiin idioottirinkiä ja ruutuunmenoa. Lelupalkkalle vapautus oli mielestäni edelleen toimiva juttu.

Perjantaina päivällä Sakke treenasi pikaisesti Sannan kanssa Ristinummella agilityä. Lauantaina olikin sitten kisat. Eka rata sujui kerrassaan hienosti ja tuloksena vihdoin se 0-rata ja toinen sija 59 kilpailijan joukosta!

536761.jpg Palkinnot olivat runsaat

Toiselta radalta tuli kaksi ratavirhettä eli siis 10 virhepistettä: muurille eivät askeleet sopineet ja yksi pala putosi, keinulta Sakke hyppäsi mikä ei sillä ole tapana. Sama juttu kävi monilla muillakin, joten saattoi hämätä takana näkyvä puomi ja koirat kuvitella olevansa sillä. Radan vaikeimmat kohdat sujuivat kuitenkin hienosti :o)

Sunnuntaina oltiin Järvenpään Mankalan koululla vetämässä lapsia kärryillä. Sakella ja varsinkin taluttajalla oli hikinen homma kevätauringossa.

536762.jpg Sakelle tulossa kyyditettävä

Manne kävi katsastamassa paikan ja keräämässä silityksiä, kuten lauantain agility-yleisön joukostakin. Sakke ja Manne ovat ystävystyneet hienosti ja painivatkin jo keskenään.

536767.jpg Mannella lelu, jota Sakkekin haluis