Ollaan mietitty ratkaisua noihin Saken huonoihin pistoihin alueen etukulmiin. Kisojen jälkeisissä treeneissä aloitimme laittamalla maalimiehet molempiin etukulmiin. Oli reilu sivutuuli. Oikealla olevasta ukosta Sakke sai heti hajun, mutta lähetin koiraa vasempaan etukulmaan, johon ukko oli kiertänyt alueen takarajan kautta, joten mitään apuja ei sieltä tullut. Tapansa mukaan eka pisto jäi lyhyeksi, joten lähetin uudestaan ja painostin koiran etenemään suoraan ja syvälle. Sieltähän sitten löytyikin ukko. Suorapalkkauksella ilman näyttöä Sakke sai namit ja tennispallonsa ja harjoitus loppui siihen.

Seuraavan viikon treeneissä oli taas sama kuvio. Toisesta etukulmasta löytyi heti ukko, jolta Sakke sai sen tärkeän tennispallonsa. Koira sitten autoon ja seuraavaksi Manne hommiin. Mannella oli valmiina ukko toisessa etukulmassa maakuopassa. Se löytyikin helposti. Hyvästä haukusta maalimies palkkasi namilla. Palattiin keskilinjaa kohti ja maalimies jäi jonkin matkan päähän pitämään koiraa kiinni. Kutsuin keskilinjalta ja palkkasin sekä otin hallintaan. Seuraava ukko lähti metsään Mannen katsellessa. Sitten vein koiran pois, kunnes ukko oli piilossa takarajalla. Lähetin ja hyvästä haukkusarjasta Manne sai palkkana päiväruuat.

Sitten otin jälleen Saken hommiin. Ohjelmassa oli viisi pistoa, kaikilta suora palkkaus ja viimeiseltä myös tennispallo. Muutama suora ylitys ja muissa otin hallintaan ennen ylitystä. Kaikki pistot olivat hyviä ja suoria. Alue olikin tallattu suikaleiksi suorien pistojen ja laatikoitten harjoittelemista varten. Onnistunut treeni kaikilla, vaikka vettä tuli kuin aisaa.

928139.jpg

Saken uppoamista hakualueen etukulmiin vahvistetaan nyt jokaisen treenin alussa antamalla koiran löytää etukulmasta tärkeä "tennispallo-ukko".