Torstaina käytiin KKH:n tokotreeneissä. Sakke oli aika kamala: Kuvitteli olevansa matkalla agilitytreeneihin ja huuto autossa oli sen mukainen. Ei rauhoittunut, vaikka huristeltiin Ristinummen agikentän ohi. Oltiin vielä myöhässä ja otin koiran lähes suoraan takakontista seuraamaan neliöruutuun. Huusi ja vinkui eikä pystynyt keskittymään. Seisomisessa hipsi pari askelta, istui hitaasti, maahanmeno parempi ja loppuseuraaminen jo sujui jotenkin. Luoksetulossa vinkui, pysähtyi vähän hitaasti, meni maahan ja loppu ok. Merkille lähettäessä vinkaisi. Muuten olikin hyvä merkki ja hieno ruutu, pysähdyksessä ehkä yksi askeleen siirtyminen, maahanmeno hyvä ja luoksetulo seuraamisineen. Noiden kolmen liikkeen lisäksi muuta ei otettukaan.

Eka jälkitreenikin saatiin aikaiseksi. Jälkenä suora makkarajälki, joka oli noin puolituntia vanha. Homma meni vähän sähläämiseksi. Hetkittäin koira eteni hyvin, mutta sitten tuuli takaa ja koira palasi taakse jääneelle namille. Jälki oli ihan lyhyt ja tehty nurmikolle. Seuraavaksi täytyy muistaa tehdä myötätuuleen ja laittaa nameja paljon harvemmin.

Pikku-Manne sen kuin kasvaa. Pennut ovat nyt viisiviikkoisia. Sunnuntaina ne saivat mikrosirut ja eläinlääkäri totesi pennut terveiksi :o)

488925.jpg