Torstaina oltiin taas Terholan valaistulla ladulla iltayhdeksältä. Latu oli hyvässä kunnossa ja yhtään muuta hiihtäjää ei näkynyt, vain pari koirakkoa vielä jäähdytteli parkkiksella. Sakella ja mulla oli siis hieno latu-ura omassa käytössä :o)

Lauantaina sitten mentiin agilitykisoihin Kirkkonummelle Sannan kanssa. Laskettiin, että Sakella oli vain kaksi agitreeniä kahden kuukauden ajalta. Silti yhteinen sävel löytyi ja Sanna sai Saken kulkemaan todella hienosti. Meidän huono tuuri vain jatkui, kun Sannalle tuli ainutkertainen radan unohdus: muuten virheitä nolla, mutta väärä rata = hylätty! Ois nyt koira edes tehnyt jonkun mokan, niin Sannaa ei olis niin kovasti harmittanut. Myönnetään: minuakin harmitti, sillä tämä pari olis kyllä jo moneen kertaan nollaratansa ansainnut.

Sunnuntaina oltiin lupauduttu Vanhankylänniemeen Kellokosken Heiluhäntien vetokoirien avuksi Hanki ja sydän -tapahtumaan vetämään lapsia pulkassa. Koiria oli sangen monta, mutta niin oli lähes yhtämittainen jonokin pulkka-ajeluun. Kolme tuntia siinä huhkittiin. Tuotto meni sydänlapsien hyväksi.

402752.jpg 

402750.jpg

402749.jpg Sakke saa kiitokset!